En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

En reva yükselmekı bulmanız midein farklı seçenekleri kontralaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en müsait yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir bünyesı vardır.

Korkulu sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Panik pas sayesinde karınerden autarı yangın kapısı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü güçlü birinci sınıf Yangın Merdiveni Kapısı ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kanatlar içre akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına münasebet olur.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların Yangın Kapısı özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Report this wiki page