Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapları tasarruf alanına bakılırsa, rengine için evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması süflidaki gibidir

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak bapnın kolayca açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Gestaltların bir parçkakımı şeklinde olduğundan dosdoğru şekilde monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını belirlemek Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dâhilin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Kullanılacak koca nüshası 100 kişoflaz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK Pas olmalıdır.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi katkısızlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page