Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + karakol seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Projeye en usturuplu Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı güzel rahat açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yanlış montaj yahut hizmet, kapının başarımını olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapkaloriın montajının profesyoneller tarafından bünyelması ve düzenli olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Siz de yangın kapısı fiyatları için vukuf kazanmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu nedenle yangın kaynaklı can zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı derunin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili manzara önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak bayağıda iz yer illere hizmet vermekteyiz.

Binanın tipine ve kullanmaına destelı olarak, yangın kapısının muktezi dayanıklılık süresi belirlenmelidir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa sevap açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Feza Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine Yangın kapısı istanbul size marifet verecektir.

Yangına Dayanıklılık: Yangın bapları, belli başlı bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu süre, bapnın strüktürldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bağlı olarak değhizmetebilir.

Report this wiki page